Avui volem explicar-te que productes no es podran vendre en els llocs de venda ambulant que, per les seves caracterstiques i segons el parer de les autoritats competents, comportin risc sanitari.
D'aquesta manera, sol quedar exclosa la venda de:
? Carns, aus i caa fresques, refrigerades i congelades;
? Peixos i mariscs frescos, refrigerats i congelats;
? Llet certificada i llet pasteuritzada;
? Formatges frescos, mat, nata, mantega, iogurt i altres productes lactis frescos;
? Pastisseria i brioixeria farcida o guarnida;
? Pastes alimentries fresques i farcides;
? Anxoves, fumats i altres semiconserves;
? Qualsevol altre producte que, segons el parer de les autoritats competents, comporti risc sanitari.
? Noms s'autoritzar la venda d'aquests productes si estan degudament envasats i es disposa de les adequades installacions frigorfiques.
En la majoria de les provncies hi ha associacions de venedors o comerciants ambulants, on et poden informar dels requisits per exercir aquest tipus de venda i les obligacions dels que l'exerceixen.